Zsonglőrök

A zsonglőrök a színpadi műsorok egyik leglátványosabb elemei. Ez egy nagy kézügyességet és kitartást igénylő művészeti ág. Ennek a képviselője hihetetlen ügyességgel látványos produkciókat mutat be. A zsonglőrködés sok embert ámulatba ejt.

Buzogány

 

A zsonglőrlabdákkal az ügyes kezű zsongik nagy látványos programokat tudnak mutatni. 3 labdával vagy akár több labdával is megmutatják a tudásukat. Különböző technikával kápráztatják el a tisztelt publikumot.

zsonglőrműsor buzogánnyal
Zsonglőrlabda

Zsonglőrlabda

A zsonglőrlabdák mindenki által hihetetlennek tűnő program. Az ügyes kezű zsonglőrök különböző technikákkal kápráztatják el a tisztelt publikumot. Három vagy akár több labdával is bemutatják tudományukat. A labdák meg csak repülnek elölről, hátulról, oldalról a levegőbe és nem esnek le. Újra és újra visszarepülnek a magasba.

Karika

A zsonglőrkarikák egy másik látványvilágba csábítják a nézők tekintetét. A karikák a magasba repülnek újra és újra, soha nem akarva abbamaradni ez a látványos program. Nagy kézügyességet igénylő műsorszám. 3 vagy több karika is előkerül a műsor alatt.

Zsonglőrműsor karika