Bűvészműsor

Bűvészműsor és program

Bűvészműsor alkalmával a legnagyobb öröm a  gyermekeknek bűvészmutatványokat mutatni, nagyon hálás közönség. A műsorok összeállításánál fő szempont, hogy minél több csodát lássanak. Természetesen az idősebb korosztály számára is felhőtlen szórakozást nyújtunk. Szeretjük látni a mosolyt az arcokon, ha egy percre is sikerül feledtetni a gondokat már megérte bemutatót tartani. Műsorainkat gyerekek és felnőttek egyaránt élvezik. Interaktív bemutatóinkon a humor és a vidámság elengedhetetlen.

 

Színpadi mutatványok:

 

A Színpadi mutatványok alatt olyan bűvészműsor és műsorok találhatók melyek nagyobb távolságban vagy egy színpadon bemutatva lehetségesek. Ezek látványos műsorszámok, ahol megtalálhatók a komoly, a mókás és az interaktív produkciók egyaránt.
A műsorokban megtalálhatók:

  • Kötélmutatványok
  • Kendős trükkök
  • Pénzzel való bűvészkedés
  • Kártya mutatványok
  • Lufi hajtogatások
  • Egyéb kellékek

 

Színpadi bűvészműsor

Színpadi bűvészműsor

 

Mikromágia

 

A mikromágia apró tárgyakkal való bűvész trükköket jelent. Általában teljesen közelről, közvetlen előadásmódban.
Ez a bűvészműsor általában hosszabb terjedelmű, mint egy színpadi műsor és a nézők is teljesen be vannak vonva a mutatványokba.
Ezekben a műsorokban jellemző kellék a kártya, de előfordulnak a pénzérmék, golyók, kendők, gyufa és egyéb kellékek.

 

Interaktív closeup bűvészműsor

Interaktív closeup bűvészműsor

 

Utcai bűvészet

 

Az utcai bűvészet apró tárgyak és akár színpadi kellékekkel való bűvész trükköket jelent. Általában teljesen közelről, közvetlen előadásmódban.
Ez a bűvészműsor általában hosszabb terjedelmű, mint egy színpadi műsor és a nézők is teljesen be vannak vonva a mutatványok bizonyos részeibe.
A program egy asztalnál zajlik vagy igény esetén a helyszínen járkál a bűvész és így 1-2 trükk erejéig leszólítja a vendégeket.

 

Bűvész – Bohóc páros

 

Ez egy különleges és fergeteges szórakozást nyújtó műsorokból álló bemutató. Gyerekek és felnőttek egyaránt jól szórakoznak rajta. Megtalálhatók társaságközpontú számok, születésnapi mulatságok és interaktív show-műsorok. Nagyon kedvelt műsorszám gyerekek és felnőttek számára is.

 

Bűvésziskola

 

A bűvésziskola egy fajta kedvcsináló bűvészfoglalkozást jelent. Itt a résztvevők folyamatosan bűvészmutatványokat láthatnak és 1-2 mutatvány fortélyát el is leshetik és elsajátíthatják. Igény esetén kellékeket is készíthetünk, amit a gyerekek hazavihetnek.

 

Bűvésziskola

Bűvésziskola