Bűvészműsorok és programok

Bűvészműsor alkalmával a legnagyobb öröm a  gyermekeknek bűvészmutatványokat mutatni, nagyon hálás közönség. A műsorok összeállításánál fő szempont, hogy minél több csodát lássanak. Természetesen az idősebb korosztály számára is felhőtlen szórakozást nyújtunk. Szeretjük látni a mosolyt az arcokon, ha egy percre is sikerül feledtetni a gondokat már megérte bemutatót tartani. Műsorainkat gyerekek és felnőttek egyaránt élvezik. Interaktív bemutatóinkon a humor és a vidámság elengedhetetlen.

Színpadi mutatványok

A Színpadi mutatványok alatt olyan bűvészműsor és műsorok találhatók melyek nagyobb távolságban vagy egy színpadon bemutatva lehetségesek. Ezek látványos műsorszámok, ahol megtalálhatók a komoly, a mókás és az interaktív produkciók egyaránt.
A műsorokban megtalálhatók:

  • Kötélmutatványok
  • Kendős trükkök
  • Pénzzel való bűvészkedés
  • Kártya mutatványok
  • Lufi hajtogatások
  • Egyéb kellékek

 

kecsa bűvész pénz
Kecsa bűvész mikro

Mikromágia

A mikromágia apró tárgyakkal való bűvész trükköket jelent. Általában teljesen közelről, közvetlen előadásmódban.
Ez a bűvészműsor általában hosszabb terjedelmű, mint egy színpadi műsor és a nézők is teljesen be vannak vonva a mutatványokba.
Ezekben a műsorokban jellemző kellék a kártya, de előfordulnak a pénzérmék, golyók, kendők, gyufa és egyéb kellékek.

Utcai bűvészet

Az utcai bűvészet apró tárgyak és akár színpadi kellékekkel való bűvész trükköket jelent. Általában teljesen közelről, közvetlen előadásmódban.
Ez a bűvészműsor általában hosszabb terjedelmű, mint egy színpadi műsor és a nézők is teljesen be vannak vonva a mutatványok bizonyos részeibe.
A program egy asztalnál zajlik vagy igény esetén a helyszínen járkál a bűvész és így 1-2 trükk erejéig leszólítja a vendégeket.

kecsa bűvész kötéllel
Bűvész-Bohóc

Bűvész-Bohóc műsorok

Ez egy különleges és fergeteges szórakozást nyújtó műsorokból álló bemutató. Gyerekek és felnőttek egyaránt jól szórakoznak rajta. Megtalálhatók társaságközpontú számok, születésnapi mulatságok és interaktív show-műsorok. Nagyon kedvelt műsorszám gyerekek és felnőttek számára is.

Bűvésziskola

A bűvésziskola egy fajta kedvcsináló bűvészfoglalkozást jelent. Itt a résztvevők folyamatosan bűvészmutatványokat láthatnak és 1-2 mutatvány fortélyát el is leshetik és elsajátíthatják. Igény esetén kellékeket is készíthetünk, amit a gyerekek hazavihetnek. Ha kitartóan gyakorolnak még bűvészműsor is kialakulhat belőle.

bűvésziskola
Középkori műsor kard és tűz

Középkori Bűvészműsor

Egy egyedi bűvészműsor, ahol a bűvész egy rendhagyó középkori ruhába öltözve mutatja be produkcióját.

A műsor a középkor hangulatát idézi vissza és elengedhetetlen eszközként előkerül a kard, tűz, lánc, kötél és még sok egyéb eszköz is, amivel bűvészünk csodákat mutat be.

Nagyon látványos eleme a rendezvénynek, amire a nézők még napokig örömmel gondolnak vissza.