Bohócműsorok

A bohócműsor mindig az igényekhez igazodva kerül bemutatásra. Csupa móka és kacagás, ami jellemzi ezeket a produkciókat. A bohóc úgy is tud nevettetni, hogy közben néhány bűvészmutatványt is be tud mutatni mókás előadásban.Bohócaink nagy sikerrel feledtetik a bús hétköznapokat.

Képek a műsorainkról ide kattintva láthatók.

Rendelhető műsorok:

  • Interaktív bohócműsor
  • Lufihajtogató bohóc
  • Rövid villámtrükk és móka
  • Gólyalábasok

 

Színpadi bohócműsorok

A színpadi bohócműsorok egy felhőtlen szórakozást nyújtó programsorozat részei. A nevettető garantáltan megmozgatja a rekeszizmokat. Kicsik és nagyok egyformán jól mulatnak a kópék műsorain. A bohócok lufihajtogatásban, viccelődésben és időnként még bűvészkedésben is jártasak. Minden rendezvényre ajánljuk ezeket a programokat a felhőtlen szórakozás élményéért.

bohócműsor
lufihajtogatás

Lufihajtogatás

Lufihajtogatóink számos lufifigurával kápráztatják el a gyerekeket. Minden igényt kielégítve teljesítik a kívánságokat és ehhez szuper minőségű Qualatex lufikat használnak, amik sokáig megtartják formájukat.

A lufifigurák között a legkedveltebbek az állatos figurák de igény lehet egyéb látványos lufira is ezért hajtogatóink több figura elkészítését is könnyedén végre tudják hajtani. Lehet az egér, kutya,fegyver, kard a gyerekek örömmel fogják kezükben tartani ezeket a csodás lufikat.

Gólyalábasok

A gólyalábas művészeink csodálatos interaktív műsorokkal nevettetik meg a gyerekeket. De figyelemfelkeltő megjelenéseikkel is sok embernek keltik fel a figyelmét és már kattognak is a fényképezőgépek.

A műsorok és programok között a látvány magáért beszél. Bárhol is járnak gólyalábasaink messziről kitűnnek a tömegből. Jó nagyra nőtt fiúk és lányok. Rájuk fel lehet nézni rendesen.

gólyalábasok